4008-125-888
暑假班活动
首页>托福考试备考专区>TPO阅读>托福TPO64阅读Passage 3题目+完整原文(已收藏)

托福TPO64阅读Passage 3题目+完整原文(已收藏)

2021-02-04 17:34来源:互联网作者:上海管理员

摘要:托福TPO试题基本所有参加托福考生必做试题,为更好服务于广大考生,上海新航道小编会及时的更新托福TPO试题信息,包括TPO试题、答案及解析等内容。在下文中小编整理了托福TPO64阅读Passage 3题目+完整原文(已收藏),希望对大家有所帮助,如在学习过程中有问题,可以加新航道上海学校专业老师微信(微信号shnc_2018)进行咨询。

托福TPO试题基本所有参加托福考生必做试题,在下文中上海新航道托福培训小编整理了托福TPO64阅读Passage 3题目+完整原文(已收藏),希望对大家有所帮助!

前面咱们阅读了托福TPO64阅读Passage 3完整原文,下面一起来做一下托福TPO64阅读Passage 3题目吧!


托福TPO64阅读Passage 3题目

1. According to paragraph 1, which of the following developments occurred in Mexico between 9,000 and 4,000 years ago?

A. Sedentary villages gradually disappeared, except along the coast and along lakeshores.

B. Agriculture spread steadily as more and more plants and animals were domesticated.

C. Hunter-foragers living on the coasts moved to the highlands.

D. Maize emerged as the dominant food plant.

2. Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in the passage? In correct choices change the meaning in important ways or leave out essential in formation

A. These small bands never stayed in one place long enough to get the most out of the plants and animals on which they lived

B. To keep their impact on the environment low, these small bands never stayed anywhere for very long.

C. These bands were small and moved frequently, so they had relatively little impact on their environment.

D. Because these bands were small and did not settle anywhere, there is never enough evidence of the effect they had on their environment.

3. Paragraph 2 supports the idea that the development of social differences would have had which of the following effects?

A. A quickening of the transition to early agriculture

B. A slowing down of the change to sedentary life

C. Less contact among foraging groups

D. Conflict within foraging groups

4. Paragraph 3 supports which of the following statements about the earliest houses?

A. They were adapted to the particular climate in which they were built.

B. They used a variety of construction methods but not of building materials.

C. They varied in size according to how many people lived in them

D. They did not differ significantly from one another.

5. According to paragraph 4, the contents of the excavated houses are mainly related to

A. the making and shipping of tools

B. the storage and preparation of food

C. the production of crafts using natural materials like feathers and shells

D. the trade goods that the village specialized in producing

6. In paragraph 5, why does the author mention the conditions in which complex society developed in Mesopotamia, China, and elsewhere?

A. To identify models that guided the author in studying the development of village farming in Mesoamerica

B. To contrast the sudden emergence of complex societies in Mesoamerica with their very gradual growth in other parts of the world

C. To emphasize that complex societies emerged in Mesoamerica in the same circumstances as complex societies did elsewhere in the world

D. To suggest that highly successful food production was limited to a very few places until about 1000 BC.

7. The word "expandable" in the passage is closest in meaning to

A. capable of being enlarged

B. easily accessible

C. highly varied

D. larger-than-necessary

8. Which of the following does the author imply in paragraph 6 is the most important scholarly controversy about Olmec society?

A. What name the Olmec themselves used for their society

B. How the Olmec managed to remain independent

C. Whether or not all complex Mexican societies were derived from the Olmec

D. Whether the Olmec used religion or military power to transform their neighbors

9. Look at the four squares• that indicate where the following sentence could be added to the passage

This is so because no evidence of domestication such as enlargement of grain size or thinning of seed coats has survived in these regions.

Where would the sentence best fit? Click on a square • to add the sentence to the passage.

[ Paragraph 1 ] Between 9,000 and 4,000 years ago, most of Mexico was inhabited mainly by hunter-foragers who lived in small bands that moved with the seasons to exploit cactus fruits, deer herds, nuts, and the hundreds of other plant and animal species in their range, depending on the season. • Since these bands were small in size and never stayed in one place for a sufficient period of time to have much long-term effect on the plant and animal populations on which they subsisted, the hunter- foragers' overall impact on their environment was low. • A few groups along the margins of the lake in the Valley of Mexico may have been sedentary villagers, as were some groups along the coasts, and their role in the domestication of plants and animals and the eventual spread of agriculture is unclear. • Some researchers suggest, however, that by about 4,000 years ago, maize cob size had become large enough that people over large areas of the Mexican highlands could subsist mainly on maize. •

10. Directions: An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete the summary by selecting the THREE answer choices that express the most important ideas in the passage Some sentences do not belong in the summary because they express ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in the passage.

This question is worth 2 points.

From 9,000 to 4,000 years ago Mexico was inhabited by small bands of hunter- gatherers, who moved from place to place.

Answer Choices

A. When maize became a domesticated crop and was cultivated in sufficient quantities to feed an entire population, complex societies soon began to develop in the Mexican highlands.

B. Maize may have been domesticated as early as 3500 B c, and it was productive enough to support a village farming way of life by about 2000 B.C.

C. The simple farming villages along the South Gulf Coast of Mexico were conquered in about 1000 B c by the Olmec, and most local traditions were destroyed.

D. Because the wattle-and · daub method was used in building virtually all houses in the early villages, the houses had to be kept very small and could hold only a few basic items.

E. In the small early villages, life revolved around hunting and raising various crops, but there were individuals, or entire villages, that became involved with specialized occupations.

F. In about 1000 BC, the Olmec people went well beyond simple fanning : building a complex civilization with good- sized towns

索取“原文+题目+答案+解析+MP3音频”,请加新航道上海老师微信(shnc_2018)

tf-1.jpg



相关热点: 托福tpo64

免费领取资料

免费领取剑桥雅思、TPO、SAT真题、百人留学备考群,团队答疑,助教监督,分享资讯,领取资料。

方法1:扫码添加新航道老师

微信号:shnc_2018

方法2:留下表单信息,老师会及时与您联系

热门课程

  • 走读班(6-10人)
  • 走读班(20-30人)
  • 住宿班(6-10人)
  • 住宿班(20-30人)
  • 托福一对一
课程名称 班级人数 课时 学费 报名
托福基础走读班(6-10人,争85/90分) 6-10人 144课时 ¥29800 在线咨询
托福全程走读班(6-10人,争100/110分) 6-10人 192课时 ¥39800 在线咨询
托福强化走读班(6-10人,争85/90分) 6-10人 96课时 ¥24800 在线咨询
托福十一特训班 6-10人 56 ¥15800 在线咨询
托福特训班(85分4周,走读) 8-10人 192 ¥34800 在线咨询
课程名称 班级人数 课时 学费 报名
托福全程走读班(20-30人,争100/110分) 20-30人 192课时 ¥13800 在线咨询
托福强化走读班(20-30人,争85/90分) 20-30人 96课时 ¥7800 在线咨询
托福冲刺走读班(20-30人,争100/110分) 20-30人 96课时 ¥8800 在线咨询
课程名称 班级人数 课时 学费 报名
托福基础住宿班(6-10人,争85/90分) 6-10人 144课时 ¥28800 在线咨询
托福全程住宿班(争100/110分,4周) 6-10人 304课时 ¥41800 在线咨询
托福词汇语法住宿班(6-10人) 6-10人 48课时 ¥8800 在线咨询
托福精听精读住宿班(6-10人) 6-10人 48课时 ¥8800 在线咨询
托福100暑期精英封闭班 10-15人 228时 ¥26800 在线咨询
课程名称 班级人数 课时 学费 报名
托福全程精讲住宿班(20-25人,争100/110分) 20-30人 192课时 ¥15800 在线咨询
托福基础强化住宿班(20-30人,争85/90分) 20-30人 96课时 ¥8800 在线咨询
托福精品冲刺住宿班(20-30人,争100/110分) 20-30人 96课时 ¥9800 在线咨询
课程名称 班级人数 课时 学费 报名
托福一对一 1 按需定制 在线咨询
托福精听精读十一特训班 在线咨询
托福团队班 随到随学 8小时 ¥1480元 在线咨询

免责声明
1、如转载本网原创文章,请表明出处;
2、本网转载媒体稿件旨在传播更多有益信息,并不代表同意该观点,本网不承担稿件侵权行为的连带责任;
3、如本网转载稿、资料分享涉及版权等问题,请作者见稿后速与新航道联系(电话:021-64380066),我们会时间删除。

  • 徐家汇校区
  • 人民广场校区
  • 浦东校区
  • 中山公园校区
  • 杨浦校区
  • 闵行校区
  • 松江校区
  • 封闭集训营
  • 地址:徐汇区裕德路126号

    乘车路线:地铁1、4号线上海体育馆、3号线9号线宜山路站、11号线上海游泳馆站

  • 地址:南京西路338号天安中心24楼

    乘车路线:地铁1、2、8号线人民广场站

  • 地址:浦东新区世纪大道1128号岚桥国际大厦3楼(地铁2号线世纪大道站12号口出)

    乘车路线:地铁2、4、6号线世纪大道站

  • 地址:长宁路1158号 贝多芬广场 A座4楼414室

    乘车路线:乘车路线:地铁3、4号线中山公园站

  • 地址:杨浦区国宾路18号万达广场A座18楼

    乘车路线:地铁10号线五角场站

  • 地址:东川路1779-19号

    乘车路线:地铁5号线 东川路站4号口出

  • 地址:松江大学城四期校区:文汇路928弄想飞天地2204

    乘车路线:地铁9号线松江大学城站下

  • 地址:上海市浦东新区惠南镇拱极路2151号

    乘车路线:地铁16号线惠南站

  • 微信公众号
  • 微信社群

注册/登录

+86
获取验证码

登录

+86

收不到验证码?

知道了

找回密码

+86
获取验证码
下一步

重新设置密码

为您的账号设置一个新密码

保存新密码

密码重置成功

请妥善保存您的密码
登录

为了确保您的帐号安全

请勿将帐号信息提供给他人/机构