欢迎来到上海新航道雅思官网!英语高能高分,就上新航道!

4008-125-888

剑桥雅思6Test3Passage3原文+解析

2017年04月12日 11:04来源:互联网作者:新航道雅思

摘要:新航道雅思为各位考生推荐复习材料-剑桥雅思6Test3Passage3原文+解析,需要延伸拓展本单元其他篇幅的同学,请点击:剑桥雅思6test2passage3阅读原文+题目+答案解析。

新航道雅思为各位考生推荐复习材料-剑桥雅思6Test3Passage3原文+解析,需要延伸拓展本单元其他篇幅的同学,请点击:剑桥雅思6test2passage3阅读原文+题目+答案解析

预览

  剑桥雅思6Test3Passage3原文

  You should spend about 20 minutes on Questions 28-40, which are based on Reading Passage 3 below.

  The Search for the Anti-aging Pill

  In government laboratories and elsewhere, scientists are seeking a drug able to prolong life and youthful vigor. Studies of caloric restriction are showing the way

  As researchers on aging noted recently, no treatment on the market today has been proved to slow human aging — the build-up of molecular and cellular damage that increases vulnerability to infirmity as we grow older. But one intervention, consumption of a low-calorie*yet nutritionally balanced diet, works incredibly well in a broad range of animals, increasing longevity and prolonging good health. Those findings suggest that caloric restriction could delay aging and increase longevity in humans, too.

  Unfortunately, for maximum benefit, people would probably have to reduce their caloric intake by roughly thirty per cent, equivalent to dropping from 2,500 calories a day to 1,750. Few mortals could stick to that harsh a regimen, especially for years on end. But what if someone could create a pill that mimicked the physiological effects of eating less without actually forcing people to eat less? Could such a ‘caloric-restriction mimetic’, as we call it, enable people to stay healthy longer, postponing age-related disorders (such as diabetes, arteriosclerosis, heart disease and cancer) until very late in life? Scientists first posed this question in the mid-1990s, after researchers came upon a chemical agent that in rodents seemed to reproduce many of caloric restriction’s benefits. No compound that would safely achieve the same feat in people has been found yet, but the search has been informative and has fanned hope that caloric-restriction (CR) mimetics can indeed be developed eventually.

  The benefits of caloric restriction

  The hunt for CR mimetics grew out of a desire to better understand caloric restriction’s many effects on the body. Scientists first recognized the value of the practice more than 60 years ago, when they found that rats fed a low-calorie diet lived longer on average than free-feeding rats and also had a reduced incidence of conditions that become increasingly common in old age. What is more, some of the treated animals survived longer than the oldest-living animals in the control group, which means that the maximum lifespan (the oldest attainable age), not merely the normal lifespan, increased. Various interventions, such as infection-fighting drugs, can increase a population’s average survival time, but only approaches that slow the body’s rate of aging will increase the maximum lifespan.

  The rat findings have been replicated many times and extended to creatures ranging from yeast to fruit flies, worms, fish, spiders, mice and hamsters. Until fairly recently, the studies were limited to short-lived creatures genetically distant from humans. But caloric-restriction projects underway in two species more closely related to humans — rhesus and squirrel monkeys — have made scientists optimistic that CR mimetics could help people.

  calorie: a measure of the energy value of food

  The monkey projects demonstrate that, compared with control animals that eat normally, caloric-restricted monkeys have lower body temperatures and levels of the pancreatic hormone insulin, and they retain more youthful levels of certain hormones that tend to fall with age.

  The caloric-restricted animals also look better on indicators of risk for age-related diseases. For example, they have lower blood pressure and triglyceride levels (signifying a decreased likelihood of heart disease), and they have more normal blood glucose levels (pointing to a reduced risk for diabetes, which is marked by unusually high blood glucose levels). Further, it has recently been shown that rhesus monkeys kept on caloric-restricted diets for an extended time (nearly 15 years) have less chronic disease. They and the other monkeys must be followed still longer, however, to know whether low-calorie intake can increase both average and maximum life spans in monkeys. Unlike the multitude of elixirs being touted as the latest anti-aging cure, CR mimetics would alter fundamental processes that underlie aging. We aim to develop compounds that fool cells into activating maintenance and repair.

  How a prototype caloric-restriction mimetic works

  The best-studied candidate for a caloric-restriction mimetic, 2DG (2-deoxy-D-glucose), works by interfering with the way cells process glucose. It has proved toxic at some doses in animals and so cannot be used in humans. But it has demonstrated that chemicals can replicate the effects of caloric restriction; the trick is finding the right one.

  Cells use the glucose from food to generate ATP (adenosine triphosphate), the molecule that powers many activities in the body. By limiting food intake, caloric restriction minimizes the amount of glucose entering cells and decreases ATP generation. When 2DG is administered to animals that eat normally, glucose reaches cells in abundance but the drug prevents most of it from being processed and thus reduces ATP synthesis. Researchers have proposed several explanations for why interruption of glucose processing and ATP production might retard aging. One possibility relates to the ATP-making machinery’s emission of free radicals, which are thought to contribute to aging and to such age-related diseases as cancer by damaging cells. Reduced operation of the machinery should limit their production and thereby constrain the damage. Another hypothesis suggests that decreased processing of glucose could indicate to cells that food is scarce (even if it isn’t) and induce them to shift into an anti-aging mode that emphasizes preservation of the organism over such ‘luxuries’ as growth and reproduction.

  Questions 28-32

  Do the following statements agree with the claims of the writer in Reading Passage 3?

  In boxes 28-32 on your answer sheet, write

  YES if the statement agrees with the claims of the writer

  NO if the statement contradicts the claims of the writer

  NOT GIVEN if it is impossible to say what the writer thinks about this

  28 Studies show drugs available today can delay the process of growing old.

  29 There is scientific evidence that eating fewer calories may extend human life.

  30 Not many people are likely to find a caloric-restricted diet attractive.

  31 Diet-related diseases are common in older people.

  32 In experiments, rats who ate what they wanted led shorter liver than rats on a low-calorie diet.

  Questions 33-37

  Classify the following descriptions as relating to

  A caloric-restricted monkeys

  B control monkeys

  C neither caloric-restricted monkeys nor control monkeys

  Write the correct letter, A, B or C, in boxes 33-37 on your answer sheet.

  33 Monkeys were less likely to become diabetic.

  34 Monkeys experienced more chronic disease.

  35 Monkeys have been shown to experience a longer than average life span.

  36 Monkeys enjoyed a reduced chance of heart disease.

  37 Monkeys produced greater quantities of insulin.

  Questions 38-40

  Complete the flow-chart below.

  Choose NO MORE THAN TWO WORDS from the passage for each answer.

  Write your answers in boxes 38-40 on your answer sheet.

  How a caloric-restriction mimetic works

  CR mimetic

  Less 38..............is processed

  Production of ATP is decreased

  Theory 1: Theory 2:

  Cells less damaged by disease because Cells focus on 40..............because

  fewer 39..............are emitted food is in short supply

  剑桥雅思6Test3Passage3答案解析

  Question 28

  答案: NO

  关键词:drugs available today/ growing old

  定位原文: 第1段第1句“As researchers on aging…”

  解题思路: 衰老问题的研究者们最近指出,目前市面上还没有任何疗法证明可以延缓人类衰老。“任何疗法”包含药物,所以“目前没有疗法能延缓衰老”就意味着目前没有药物可以延缓衰老。

  Question 29

  答案:YES

  关键词: eating fewer calories/ extend human life

  定位原文: 第1段最后1句“Those findings suggest…”

  解题思路: 这些研究结果表明,限制热量的摄取可能也会延缓衰老,延长人类寿命。” scientific evidence与findings是近义词,所以符合题干。

  Question 30

  答案:YES

  关键词: caloric-restricted

  定位原文: 第2段第2句“Few mortals could…”

  解题思路: 很少有人能够坚持这样严格的养生之道,喜欢的才能坚持,既然不能坚持,肯定是觉得不够attractive。

  Question 31

  答案:NOT GIVEN

  关键词:diet-related diseases

  定位原文: 无定位原文

  解题思路: 原文没有提到这个信息,所以是NOT GIVEN。

  Question 32

  答案:YES

  关键词:rats

  定位原文: 第3段第2句“… rats fed a low-calorie diet lived…”

  解题思路: 被喂食低热量食物的鼠类平均寿命长于自由摄取食物的鼠类”,这里关键是知道free-feeding与ate what they wanted是同义表达。

  Question 33

  答案:A

  关键词: less likely / diabetic

  定位原文: 第6段第2句“...they have more normal blood…( pointing to a reduced risk for diabetes)” 血糖浓度也比较正常(表示得糖尿病的风险较低)。

  解题思路: 这句话阐述的是calorie-restricted animal的情况,也就是calorie- restricted monkeys的情况,所以正确答案是A。

  Question 34

  答案:B

  关键词:more chronic disease

  定位原文: 第6段第3句“Further, it has recently…”

  解题思路: 此外,有关研究最近指出,长期限制热量摄人(将近15年)的恒河猴患慢性病的几率也较低。rhesus monkeys与control monkeys 比较,前者患慢性病几率低,也就是说后者患慢性病几率高。正确答案是B。

  Question 35

  答案: C

  关键词:a longer than average lifespan

  定位原文: 第6段第4句: “They and other monkeys…” 但想要知道限制热量摄人是否会延长猴类的平均寿命和最大寿命,我们还必须对这些恒河猴以及其他猴类做更长时间的跟踪研究。

  解题思路: They 指的是calorie-restricted mon?keys s other monkeys指的就是 control monkeys,原文既然说还需更多研究才能知道它们的寿命是否得到延长,也就是说两类猴都还没有表明寿命得到延长。正确答案是C。

  Question 36

  答案: A

  关键词:reduced chance of heart disease

  定位原文: 第6段第2句“For example, they have lower blood pressure and triglyceride levels (signifying a decreased likelihood of heart disease )…” 例如,它们的血压与甘油三酸酯含量都比较低(表示得心脏病的可能性较小)。

  解题思路: 这句话阐述的是calorie-restricted animal的情况,也就是calorie- restricted monkeys的情况,所以正确答案是A。

  Question 37

  答案: B

  关键词:greater quantities of insulin

  定位原文: 第5段(就1句话)“..compared with control animals that eat normally, caloric-restricted monkeys have lower body temperatures and levels of the pancreatic hormone insulin.”比起正常饮食的对照组动物,限制热量摄人组猴子的体温和胰岛素浓度都较低。

  解题思路: 限制热量摄入组的猴子比对照组猴子的胰岛素浓度低,说明其胰岛素分泌量少,故对照组的胰岛素分泌较多。正确答案是B。

  Question 38

  答案:glucose

  关键词:production of ATP is decreased

  定位原文: 第8段第2句“By limiting food intake, caloric restriction…” 通过限制食物的摄取量,可使进入细胞的葡萄糖降到最低,因此减少ATP的生成量。

  解题思路: 通过 minimizes the amount of glucose 和 less … is processed 的同义转换关系很快选出答案应该是glucose。

  Question 39

  答案: free radicals

  关键词:one possibility

  定位原文: 第8段第5句“One possibility relates to the ATP-making…” 其中一种说法与ATP生成过程中自由基的释放有关,人们认为自由基会损伤细胞,因此引起衰老以及像癌症这类与衰老有关的疾病。

  解题思路: 根据原文,free radicals促进 cancer之类的disease破坏细胞,所以free radicals越少,被疾病破坏的细胞就越少。即题目中给出的部分:cells less damaged by disease,所以答案为free radicals。

  Question 40

  答案: preservation

  关键词: focus on

  定位原文: 第8段最后1句“Another hypothesis suggests…” 另一种假设认为,葡萄糖代谢的降低让细胞以为食物不足(即使事实并非如此),而促使细胞进人抗衰老的状态,这种状态着重的是维持……

  解题思路: emphasize与focus on属于同义表达,scarce与in short supply属于同义表达,所以对应答案为preservation。

 

 

 

 

 

  评分标准,请点击:雅思评分标准

  这个暑期,来新航道上海雅思辅导班,我们给考生最大的保障

  签订协议,承诺不过重修,只有顶尖的雅思培训学校,才敢做出如此承诺!

  自信,源于上海新航道极致完善的雅思培训体系

  13年来,我们专心做好一件事

  那就是如何让学员顺利通过雅思考试

 

请加sunny老师(微信号:shnc_2018

百人留学备考群,名师答疑,助教监督,分享最新资讯,领取独家资料。扫码免费加入

免费资料领取

热报课程

  • 雅思住宿班(VIP8-10人)
  • 雅思住宿班(20-25人)
  • 雅思VIP8-10人班
  • 雅思20-25人班
  • 雅思一对一
课程名称 班级人数 课时 学费 报名
雅思特训班(6分2周,住宿) 8-10人 152课时 ¥25800 在线咨询
雅思特训班(6分3周,住宿) 8-10人 228 ¥30800 在线咨询
雅思特训班(6分4周,住宿) 8-10人 304 ¥35800 在线咨询
雅思特训班(6分5周,住宿) 8-10人 380 ¥39800 在线咨询
雅思精讲班(6.5/7.5分5周,住宿) 8-10人 380课时 ¥46800 在线咨询
课程名称 班级人数 课时 学费 报名
雅思强化住宿班(争6分) 20-25人 96课时 ¥8800元 在线咨询
雅思冲刺住宿班(争6.5/7.5分) 20-25人 96课时 ¥9800元 在线咨询
雅思全程住宿班(争6.5/7分) 20-25人 192课时 ¥15800元 在线咨询
课程名称 班级人数 课时 学费 报名
雅思精品冲刺VIP8-10人班(争6.5/7.5) 8-10人 96课时 ¥25800元 在线咨询
雅思基础强化VIP6-8人班(争6分) 6-8人 96课时 ¥24800元 在线咨询
雅思口语单项班 15-20人 按需定制 ¥按课时收费 在线咨询
雅思全程精讲VIP8-10人班(争6.5/7分) 8-10人 192 ¥39800元 在线咨询
雅思归国精英班(争6.5/7.5分) 8-10人 96课时 ¥25800元 在线咨询
课程名称 班级人数 课时 学费 报名
雅思强化20-25人班(争6分) 20-25人 96课时 ¥7800元 在线咨询
雅思冲刺20-25人班(争6.5/7.5) 20-25人 96课时 ¥8800元 在线咨询
雅思全程20-25人班(争6.5/7分) 20-25人 192课时 ¥13800元 在线咨询
课程名称 班级人数 课时 学费 报名
雅思一对一 1人 按需定制 ¥按课时收费 在线咨询

免责声明
1、如转载本网原创文章,请表明出处;
2、本网转载媒体稿件旨在传播更多有益信息,并不代表同意该观点,本网不承担稿件侵权行为的连带责任;
3、如本网转载稿、资料分享涉及版权等问题,请作者见稿后速与新航道联系(电话:021-64380066),我们会第一时间删除。

免费在线模考

姓名:

电话:

立即测试

制作:每每

旗舰校区:上海市徐汇区裕德路126号
电话:4008-125-888 集团客服热线:400-020-3000 传真:+021-61208858
版权所有:新航道(北京)管理咨询有限公司 京IPC备05069206

-