欢迎来到上海新航道ACT官网!英语高能高分,就上新航道!

4008-125-888

ACT写作:ACT3-4分范文解析

2017年05月09日 11:45来源:互联网作者:上海管理员

摘要:ACT写作:ACT3-4分范文解析

  ACT写作3分范文

  观点和分析:3分

  文章观点展开与论证支持:3分

  文章组织:3分

  语言应用和语法:3分

  Begin WRITING TEST Here.

  Intelligent Machines

  Machines have taken a huge role in our day-to-day lives. They can either effect us in a good way or in a bad way. Granted, machines have impacted many people in the workplace but they help us finish the jobs. There are many ups and downs to the development of machines.

  Some people have become so dependent on machines they start to lose their “humanity”. Machines can take away the personal aspect of life. For example, we lose basic courtesy, respect, and tolerance for people due to using machines so much. Some machines that could make that happen are; cellphones, computers, and video games. When people purchase one of these machines they usually are on it and depend on it all the time. Due to the lack of self-motivation through machines we could lose our common courtesy.

  In the workplace, machines have effected jobs dramatically. They can perform at low-skill repetitive jobs and at high-speed precise jobs. They mostly are better than humans because they are more precise within their work and they are less likely to produce an error. Although machines do help the workplace, they can also harm it as well. By the advancement of so many machines, an abundance of people are losing their jobs due to them. Machines can have a positive and negative effect in the workplace.

  Although machines have a good amount of drawbacks, they also have a positive amount on us today. Due to the advancement of machines people are starting to push themselves to a whole new level. People are becoming more educated and precise in the workplace. Also, many people are starting to study machines and enter new, unimagined possibilties into the world! Machines can change the world in a positive way as well as a negative way.

  In conclusion, machines effect the lives of everybody in our world today. Whether they effect us in our home or on the job they continue to change people’s outlook on trying new ideas. The development of machines has its ups and downs. For example, they motivate people to work harder in order to compete with them. Although, they can demolish our common courtesy, machines play a huge role in technology today and will continue to shape the world’s future.

  得分解析

  观点和分析:3分

  在第一段中,作者给出了一个中心论点,提示此篇文章将围绕一个主题展开:ups and downs to the development of machines。但是,这个观点却不够准确。作者自己的观点很清晰,但分析过于简单。作者并没有辩证地去思考这些观点,因此没有有效地展开讨论。作者尝试着去理解论点潜在的含义,比如去讨论工作中使用机器的好处和坏处,但是这些分析并没有引出更进一步的暗示和潜在的猜测。

  文章观点展开与论证支持:3分

  文章观点过于笼统。在每个段落里,作者都进行了展开论述,但并没有更一步的阐明。一些有效的观点,比如对于工人的影响,都被提到了,却没有被展开。即使作者表明了观点,却没有阐述此观点的重要性,比如为什么了解智能机器很重要,更进一步的观点是什么。

  文章组织:3分

  尽管5段式的结构表明了作者的观点,但过度依赖这样的文章结构也限制了文章的整体效果。文章围绕着优缺点展开,但段落与段落之间的联系很疏松,比如工作中机器的优缺点和个人生活中的优缺点,或者针对优缺点的讨论之间的联系。没有这些关联,文章也无法得到完全的展开。

  语言应用和语法:3分

  文章运用了基础的语言。即使作者的观点表达得很清楚,语言上的问题还是存在着,比如语言不准确,(Machines have taken a huge role, Due to the lack of self-motivation through machines),词汇的匮乏,句子结构拖沓等情况。

  4分范文

  观点和分析:4分

  文章观点展开与论证支持:4分

  文章组织:4分

  语言应用和语法:4分

  Begin WRITING TEST Here.

  As modern civilized society progresses into the future, the less civilized we have become. Though machines may benefit our society and growth, they also have important draw-backs. In relying on machines as employees, many human employees suffer negative economic consequences. Robots built entirely for the purpose of bringing the future of tomorrow into the present of today also eliminate opportunities of human-to-human interactions.

  As the dream of tomorrow’s future becomes ever closer, machines have become more refined and civilized where as humans have lost the ability to display even the most basic courtesy let alone show mutual respect to one another. A variety of machines such as self-checkouts can perform simple tasks. These usually offer convenience and time to their users, but the effect is lost opportunity for the human being to engage in civilized interaction. The more these opportunities disappear, the less understanding and respect we have for one another. Convenience also is taking on greater importance. As machines evolve and we devolve, there seems to be a greater push for machines to become more innovative and precise, enabling their users to have everything at their finger tips. “Smart” phones, for example, have made it very easy to participate in “social networking” which has led people to believe they are being more social. But because interactions that require some “soul connection” are becoming harder and harder, this “social networking” seems to de-socialize us as people.

  Machines are increasingly popular in the workplace. Though there are financial benefits to machine labor, they are restricted to a handful of people. And there are no benefits to those who lose their jobs. The increased job loss will effect the overall economy, but it will also create more tension between people in society and mean more de-socialization. Even though society itself has also benefited from advances in technology (from indoor plumbing to instant communication), pursuing it too hard leads to an obsession that is harming humanity.

  With more and more machines “making our lives easier” and promoting “progress,” there seems to be a decline of growth in humanity. The role of machines should maintain a focus on those that are used to “help” us as a whole, not “do” for us as individuals. Though machine have displayed superb ability for bringing us into the future, the loss of human jobs as well as ettiquitte should not be swept aside. Too much of a good thing can in the end become bad.

  得分解析

  观点和分析:4分

  此篇文章清晰地阐明了论点和观点。对于观点的分析遵循了一定的规则:我们赞成机器会促近发展,(观点二),新的科技会带给我们想象中的未来,(观点三),但是我们必须承认的是,科技带来的便捷是有消极作用的(观点一)。作者利用了一些假设来强调这些观点,并且表明了它的复杂性。作者没有明显地提到给出的三个观点,但是,这些观点和作者自己的观点联系清晰。

  文章观点展开与论证支持:4分

  论证过程较为清晰。作者提供了两个观点,分别阐述了人和机器的关系是对社会有害的。作者阐述了新科技的几个方面,比如,作者认为社交网络鼓励了人们参加社会活动,然后通过讨论社交媒体提供的社交活动是否真正有用来进一步阐述观点。最后,作者总结得出机器得到更多的关注。

  文章组织:4分

  组织结构清晰。开头段介绍了两个方面,智能机器的好处和经济结果。此后,作者引出了自己的观点,机器应该在某些特定的领域发挥它的作用。文章有转承启合,尤其是段落内的链接。比如:(Convenience also is taking on greater importance; Even though society itself has also benefitted).

  语言应用和语法:4分

  语言清晰,选词多样,比如civilized and social networking (alongside de-socialize)。句子结构多变,增加了阅读的趣味,讽刺手法的使,比如,bringing the future of tomorrow into the present of today,强调了作者的观点。

  上海新航道学校 作为业内良心ACT培训机构 ,坚持“英语高能高分”的理念,注重学术研究,注重培养学生的学习能力。想成为下一个高分学员?赶紧来新航道报名ACT培训班吧!

请加sunny老师(微信号:shnc2014

百人留学备考群,名师答疑,助教监督,分享最新资讯,领取独家资料。扫码免费加入

免费资料领取

热报课程

  • ACT课程
课程名称 班级人数 课时 学费 报名
ACT基础精讲班(争28+分) 10-15人 72课时 ¥14800 在线咨询
ACT精品强化班(争30+分) 10-15人 72课时 ¥14800元 在线咨询
ACT精英冲刺班(争32+分) 3-6人 36课时 ¥16800元 在线咨询
ACT香港考试团 3-4天 ¥5500元 在线咨询
ACT圣诞归国精英班 8-10人 76课时 ¥12800 在线咨询

免责声明
1、如转载本网原创文章,请表明出处;
2、本网转载媒体稿件旨在传播更多有益信息,并不代表同意该观点,本网不承担稿件侵权行为的连带责任;
3、在本网博客/论坛发表言论者,文责自负。

全真模拟测试

姓名:

电话:

立即测试

制作:每每

旗舰校区:上海市徐汇区裕德路126号
电话:4008-125-888 传真:+021-61208858
版权所有:新航道(北京)管理咨询有限公司 京IPC备05069206